Favorilerim
Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo Avantajı.

Fiskars Otomatik Sulama Saati Çift Çıkışlı 1054792

share icon
%24
2.706,00 TL
2.050,00 TL
taksit imkanları icon
havale icon Havale ile ödemelerde %2.0 İndirim
  • En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda!
  • whatsapp icon WhatsApp ile Sipariş Ver
    garanti icon
    Garanti
    2 Yıl Boyunca
    bedava kargo icon
    Tüm Ürünlerde
    Ücretsiz Kargo
    profil ssl icon
    Güvenli Alişveriş
    256Bit SSL
    Fiskars Otomatik Sulama Saati Çift Çıkışlı 1054792 
     
    Ürün Açıklaması : 
    • Zamanlayıcıyı iki hortumu ayrı ayrı veya aynı anda kullanacak şekilde programlayın
    • Kolay programlanabilir başlama ve durma süreleri, sulama sıklığı ve uzunluğu
    • Standart kaplin, en yaygın vinç boyutlarına uyacak üç farklı dişe sahiptir: Ø 21 mm (G 1/2 "),Ø 26,5 mm (G 3/4") ve Ø 33,3 mm (G 1 ")
    • Ayarlanan sulama döngüsünü kesintiye uğratmadan suyu açabilmeniz için doğrudan sulama düğmesi
    • Düşük pilde sulamayı kesen koruyucu cihaz
    • 2 adet ile çalıştırılır. AA piller (dahil değildir)
    • Standart kaplin - diğer markalara uyar
     
    Özellikler : 
     
    Ürün Numarası  1054792
    EAN 6411501511782
    Genişlik 14 cm
    Yükseklik 21,5 cm
    Ağırlık 580 gr


    Meyve bahçeniz, hobi bahçeniz, seranız,balkon, çim veya süs bitkileriniz için Fiskars 1054792 ile sulama hayati önem taşır. Bir programlayıcı veya bir zamanlayıcı aracılığıyla yapılacak otomasyon sizi bu görevden kurtaracak veya yapmayı unutmanızı önleyecektir. 

    Otomatik Sulama Sistemleri Nelerdir?

    Bitkilerinizi veya bahçenizi Fiskars 1054792 ile sulamak çok önemlidir. İster küçük bir terasa, ister meyve bahçesine, ister ağaçlı bir parka sahip olun, bu işin çok zaman gerektirdiğini ve çok az su tükettiğini kısa sürede anlayabilirsiniz. Fiskars 1054792 ile otomatik sulama sistemi kurmak bahçeniz için basit bir çözümdür. Yokluğunuz veya tatiliniz sırasında su elde etmek için kullanılır ve yağmurlama ve/veya damla sulama kullanımını tamamlar. Kurulumunuza bağlı olarak, iki farklı kontrol cihazı türü vardır; bağımsız veya pille çalışan musluk sulama ve uzaktan elektronik sulama kontrol cihazları mevcuttur.
     
    Sulamayı otomatikleştirmenin en kolay yoludur. Fiskars sulama saati programcılar veya zamanlayıcılar ile doğrudan bir musluğa bağlanır ve bir bahçe hortumu bağlamak için bir bağlantıya sahiptir.
    Fiskars sulama saati mekanik veya elektronik, sulama için bir veya daha fazla zaman periyodunun programlanmasını sağlar. Bazı modellerde, birkaç sulama devresini bağımsız olarak beslemek için "yollar" adı verilen birkaç çıkış bulunur. Bu tip otomasyon pillerle çalışır.
    Merkezi sulama olarak da adlandırılan uzaktan kumandalar, genellikle bir yeraltı veya yüzey sulama sistemi ile kurulur ve genellikle çok yönlüdür. Fiskars sulama saati belirli bir su kaynağına doğrudan bağlı olduğu için sulamanın bölgelere göre programlanmasına izin verir, böylece her vananın farklı bir süresi ve başlangıç ile bitiş saatleri, sulama günleri olabilir. Farklı zaman dilimlerinde ayrı ve bağımsız olarak çalışır. Bazı modellerde programlayıcıya uzaktan bağlantı (cep telefonu veya internet üzerinden) sağlayan bir Wifi modülü bulunur.

    Sulama Kontrolörlerinin Farklı Türleri Nelerdir? 

    Fiskars sulama bilgisayarı ile her şey konfigürasyonunuza, mevcut farklı su tedarik noktalarına ve sulayacağınız bitki veya yüzeye (çim, meyve bahçesi, çiçekler vb.) bağlıdır. 
    Otomatik sulama zamanlayıcısı, en basit otomatik sulama sistemidir. Fiskars sulama bilgisayarı mekanik veya elektrikli bir zamanlayıcı olarak, bir sulama süresi programlamanıza olanak tanır (Modele bağlı olarak 5 dakikadan 2 saate kadar.) Bir musluk, kontrolöre bağlanır ve kontrolör ile sulama hortumu arasına kolayca sığar. Fiskars sulama bilgisayarı ile ayarlanan sürenin sonunda otomatik olarak duracak olan sulamayı başlatmak için çarkı çevirmeniz yeterlidir. Tek yönlü veya iki yönlü zamanlayıcılar da vardır.

     
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    Yükleniyor...